Jenni perusti hyvinvointikeskuksen Huittisiin

”Löysin täydellisen paikan, missä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri tekijät yhdistyvät saumattomasti”

Olen Jenni Levävaara ja asun Huittisissa. Ammatiltani olen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn valmentaja, puhuja sekä kouluttaja. Liikunta- ja hyvinvointialalla olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta. 2019 perustin myös ainutlaatuisen ja elämyksellisen kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo Resortin. Vuoden 2021 toimin myös projektipäällikkönä Huittisten kaupungin monipaikkaisuuden ja maaseutuasumisen vetovoima -hankkeessa Hulluna huittisiin.

Satakunta

Huittinen

5 parasta asiaa Huittisissa asumisesta

  • Luonto
  • Rauha ja turvallisuus
  • Saasteettomuus
  • Mahdollisuus monen moiseen puuhasteluun etenkin ulkona
  • Lähiruoka, eli mahdollisuus ostaa ruokaa suoraan tuottajilta tai lähteä poimimaan lähimetsästä.

Näin päädyin asumaan Huittisiin

Olen syntynyt maalla ja olen elänyt maaseudulla ensimmäiset 19 vuotta elämästäni. 23 kaupunkivuoden jälkeen muutin takaisin maaseudulle, löydettyäni unelmieni paikan haaveilemalleni kokous- ja hyvinvointikeskukselle.

Jenni Levävaara istumassa lattialla hymyillen

Täydellinen paikka teki haaveista totta

Unelmoin toistakymmentä vuotta omasta keskuksesta, jossa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri tekijät yhdistyvät saumattomasti. Rakastan keloa, rakastan metsää ja löytyi täydellinen paikka, missä toteuttaa unelmani omasta keskuksesta.

Alusta asti itselleni on ollut selvää, että keskus sijaitsee luonnossa maaseudulla – sattumaa oli, että paikka löytyi Huittisista. Ennen muuttoa emme tunteneet ketään Huittisista, mutta meidät otettiin todella lämpimästi mukaan yhteisöön.

Tunnetuin sanonta Huittisissa on varmasti – Hullu mies Huittisista syö enemmän, kuin tienaa. Tällä sanonnalla viitataan ennen kaikkea huittislaisten ahkeruuteen.

Mitkä ovat maalla asumisen suurimmat haasteet?

Maaseudulla asumisen suurimmat haasteet ovat etäisyydet, julkinen liikenne, tietoverkkoyhteydet. Maaseudun yhteisöllisyys astuu kuvaan etenkin haasteiden hetkellä – yhdessä haasteista selvitään ja naapurilta saa apua.

Mitä haluat sanoa maallemuuttoa harkitseville?

Jos suunnittelet maallemuuttoa, ei muuta kuin suunnitelmista tekoihin. Maalla ihmisen on hyvä olla! Huittisissa on hyvät yhteydet, erinomaiset palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä elinvoimaiset kylät ja yhteisöt. Tutustu @hullunahuittisiin sometileihin fb ja ig

Jenni Levävaara

www.jennilevavaara.fi // @jennilevavaara

www.rahgamoresort.fi // @raghamoresort

Innostuitko maalla asumisesta? Lue lisää tarinoita maaseudulta

Huittisen alueen luokitukset

Huittinen on kaupunki-maaseutuluokituksen mukaan maaseudun paikalliskeskus ja paikkakuntakohtaisen kuntaluokan mukaan ydinmaaseutua

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *