tarina

Tänne mahtuu!

Lande lukuina

0 %
Maan väestöstä
0 %
Maan pinta-alasta
0 %
Tilaa uusille asukkaille

landen tarina

Tulevaisuuden rakastajat

Landen tarina syntyi innostuksesta moninaisen maaseudun mahdollisuuksiin. Landen kaiku on välineemme jakaa kokemuksia, kertomuksia ja faktoja, joiden toivomme herättävän keskustelua maalla asumisesta. Etätöiden lisäännyttyä ratkaisujen keskiössä olemme me. Ihan tavalliset ihmiset. Digitalisaation myötä meillä on vapaus olla juuri siellä, missä ruoho on vihreintä. Landella.

Kaksinkertainen sateenkaari veden yllä kauniissa järvimaisemassa

Landen kaiku missio

Olemme moninaisen maaseudun ääni. Rakennamme pala palalta yhdessä muiden kanssa uudistuvaa ja yhteisöllisempää maaseutua, missä pystytään ketterästi vastaamaan ajan haasteisiin ja luomaan uusia tapoja elää ja yrittää.

Syksyinen iltapäivä keskisuomalaisessa syysmaisemassa.
Kissa kiipeilee auton päällä Korian kunnassa

Toimintamme yltää kylistä maaseudun paikalliskeskuksiin

Landen kaiku ry on moninaisen maaseudun ääneksi perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys viestii erilaisista tavoista elää ja työskennellä maaseudulla edistäen maallemuuttoa, päivittäen samalla pölyttyneitä mielikuvia maalla asumisesta. Yhdistyksen tavoitteena on rakentaa uudistuvaa ja yhteisöllisempää maaseutua ja ka kirkastaa maaseutukuvaa.

Landen kaiku viestintä

Landen kaiku organisaatiossa on mukana markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia. Näin ollen mehukkaan sisällön tuottaminen on intohimomme!  Kaupungit ja maaseutu eivät ole toisiaan vastaan vaan tarvitsevat toisiaan, ja vuorovaikutuksen lisääminen auttaa meitä hahmottamaan näiden kahden ympäristön välistä riippuvuutta.

Viestinnän keskiössä on kaupunki-maaseutuluokitus, joka auttaa meitä ymmärtämään aluekohtaisesti kiihtyvän kaupungistumisen vaikutuksia maan elinvoimalle. Yhdistyksen omana viestintäkanavana toimii Landen kaiku sivusto ja Landen kaiku somekanavat.

Keitä me olemme?

Landen kaiku ry yhdistys on perustettu 1.9.2023. Hallituksen puheenjohtajana toimii yhdistyksen perustaja Nina Pirttiniemi  ja varapuheenjohtajan pestiä hoitaa Suomen kylät ry:n maallemuuton asiantuntija Johanna Niilivuo.

Sihteerin tehtävissä loistaa markkinointi- ja viestintätoimisto Aava & Bangin asiakkuusjohtaja Päivi Nieminen ja asiantuntijuudellaan meitä innokkaasti eteenpäin ohjaavat yhteisökehittämisen Lontoon vahvistus Minna Ruohonen sekä helsinkiläisen Disco Digimedian markkinointipäällikkö Pauliina Raitosola. Lisäksi toiminnassamme on mukana yhdistyksen varajäseniä sekä mentoreita erilaisista organisaatioista.

Ole yhteydessä tiimiimme, kuulemme ajatuksiasi mielellämme! Vuonna 2024 aloitamme aktiivisen toimintamme Keski-Suomen alueella ja tiedotamme toiminnasta sekä sosiaalisen median kanavilla että verkkosivuillamme.

Poika kulkee katua pitkin selkä kameraan päin Sodankylän kadulla. Tämä on landen tarinaa.

Tuotatko maaseutuun liittyvää sisältöä?

Tulevaisuudessa kutsumme mukaan erilaisia visuaalisia tarinankertojia eri puolilta Suomea. Haluatko mukaan verkostoomme jo nyt?

Tervetuloa maaseudun äänitorveksi !

Kiinnostuitko? Jaa sisältö omalla kanavillasi tai seuraa meitä Instagramissa.